Overzicht wat wij doen

Goed Werkgeversschap

Goed Werkgeversschap

Gemak, flexibiliteit en kwaliteit. Dat is Talentflex Payroll (Payroll Employee Benefits). Wij zijn er voor werkgevers, werknemers én freelancers. Wij ontzorgen werkgevers zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Gewoon met hun eigen medewerkers, maar personeelsrisico’s en administratieve verplichtingen liggen bij Talentflex. Werknemers en freelancers komen in dienst bij Talentflex en profiteren van uitstekende arbeidsvoorwaarden, snelle salarisbetaling, gedegen juridische kennis en persoonlijke begeleiding. Zo doet iedereen waar hij goed in is !

Talent Academy

Talent Academy

Kandidaten die via Talentflex bemiddeld worden krijgen via de Academy een vaste coach die hen via training en coaching begeleid gedurende het werk. Deze personal coach, stuurt, begeleid en bemiddelt tijdens het werk. Er is wekelijks contact over voortgang en ontwikkelingen.

Talent community portal

Talent community portal

Ten behoeve van het concept De Betere Bijbaan ontwikkelt Talentflex in eigen beheer een community portal, waar vraag en aanbod elkaar naadloos kunnen vinden. Deze portal functioneert als marktplaats waar kandidaten hun profiel kunnen presenteren en waar bedrijven/organisaties op eenvoudige wijze op zoek kunnen naar getalenteerde kandidaten.

Talentflex voor de baanveranderaar

Talentflex voor de baanveranderaar

Ben jij afgestudeerd op HBO- of Academisch niveau, heb jij je eerste sporen op de arbeidsmarkt verdiend en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Dan kan Talentflex jou op het juiste spoor zetten.

Talentflex voor de starter op de arbeidsmarkt

Talentflex voor de starter op de arbeidsmarkt

Ben jij afgestudeerd op HBO- of Academisch niveau en op zoek naar een baan op jouw niveau en in jouw studierichting? Dan ben je bij Talentflex aan het goede adres.

Talentflex voor de werkgever

Talentflex voor de werkgever

Binnen alle branches bestaat er behoefte aan goed opgeleide mensen. Hoe leg je in een vroeg stadium als organisatie nu contact met jong talent, om ze vervolgens te boeien en te binden?

 | 1 | 2 |  >