Talentflex voor de werkgever

Talentflex voor de werkgever

Binnen alle branches bestaat er behoefte aan goed opgeleide mensen. Hoe leg je in een vroeg stadium als organisatie nu contact met jong talent, om ze vervolgens te boeien en te binden?

Talentflex is de aangewezen partij om hierin te ondersteunen en te bemiddelen. Vanwege onze goede contacten met HBO-opleidingen en Universiteiten zijn wij in staat om het talent voor de toekomst (van uw organisatie) te scouten.

Middels het project De Betere Bijbaan bemiddelen wij studenten naar flexibele banen op hun studieniveau. De kandidaat krijgt een langdurige arbeidsovereenkomst aangeboden via Talentflex. Dat scheelt voor u als werkgever veel rompslomp en biedt flexibiliteit en zekerheid. Gedurende de looptijd van de arbeidsovereenkomst wordt het jonge talent begeleid en gecoacht vanuit Talentflex.

Hiermee wordt een sterke basis gelegd naar de verdere toekomst, waardoor Talentflex in staat is om startersfuncties (na het afronden van de studie) of vacatures waar vraag naar meer seniore medewerkers is, met de juiste man/vrouw in te vullen.

Met deze werkwijze heeft Talentflex toegang tot junior en senior talent op HBO- en Academisch niveau. Door in een vroeg stadium te coachen en begeleiden, kennen wij onze kandidaten en zijn wij in staat om niet alleen op basis van cv, maar vooral ook op basis van competenties, succesvolle matches tot stand te brengen, waarbij wij de cultuur van uw organisatie altijd goed in het oog houden.

Talentflex voor u

  • Bent u op zoek naar het juiste talent voor uw organisatie?
  • Zoekt u een partij die u kan helpen bij het aannemen en ondersteunen van uw personeel?
  • Wilt u niet de rompslomp en risico’s lopen die horen bij het aannemen van personeel, maar heeft u wel behoefte aan extra krachten?

Als u op een van deze vragen met JA antwoord neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden. Bel 088-05004040