Talentflex voor de baanveranderaar

Talentflex voor de baanveranderaar

Ben jij afgestudeerd op HBO- of Academisch niveau, heb jij je eerste sporen op de arbeidsmarkt verdiend en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Dan kan Talentflex jou op het juiste spoor zetten.

Dankzij ons grote netwerk aan bedrijven en contacten binnen overheden kunnen wij in diverse disciplines interessante banen op  jouw niveau aanbieden. 

Uitgangspunt in ons bemiddelingstraject ben jij. Wij toetsen niet alleen op cv, maar gaan serieus het gesprek aan met jou, waarbij wij gezamenlijk jouw competenties in kaart brengen en kijken op welke wijze en in welke omgeving jij het beste een stap kunt zetten.

Ook als nog niet helemaal duidelijk voor jou is hoe je jouw loopbaan verder wilt ontwikkelen, kunnen wij je helpen. Wij hebben diverse methodes ontwikkeld die we hiervoor kunnen inzetten, zoals assessments, opleidingen en coaching.

Welke mogelijkheden kunnen wij bieden?
Werken op projectbasis, werken op detacheringsbasis, traineeships, bemiddeling naar vaste banen, ondersteuning in de opstart van een eigen bedrijf middels de Starterslift of franchiseformules.

Interesse?
Stuur je cv naar Talentflex, Talentsquare 13, 5038 LX Tilburg, Telefoon: +31 (0) 88 – 500 4040 of mail info@talentflex.nl

Na ontvangst van jouw cv nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om persoonlijk kennis te maken en jouw mogelijkheden te bespreken.