Talentflex voor de starter op de arbeidsmarkt

Talentflex voor de starter op de arbeidsmarkt

Ben jij afgestudeerd op HBO- of Academisch niveau en op zoek naar een baan op jouw niveau en in jouw studierichting? Dan ben je bij Talentflex aan het goede adres.

Dankzij ons grote netwerk aan bedrijven en contacten binnen overheden kunnen wij in diverse disciplines interessante banen op niveau aanbieden. Talentflex functioneert  als intermediair tussen jou en onze opdrachtgevers.

Uitgangspunt voor een goede match zijn voor ons niet alleen de harde criteria, ook jouw competenties en zachte criteria spelen een belangrijke rol. Wij kijken serieus wie jij bent, wat bij jou past en in welke omgeving jouw talent het meest tot zijn recht komt.

Mocht je nog niet helemaal weten in welke richting je jouw loopbaan vorm wilt geven, dan zijn er diverse flexibele invullingen mogelijk, waardoor je tijd wint om rond te kijken en ervaringen op te doen.

Welke mogelijkheden kunnen wij bieden?
Werken op projectbasis, werken op detacheringsbasis, traineeships, bemiddeling naar vaste banen, ondersteuning in de opstart van een eigen bedrijf middels de Starterslift of franchiseformules.

Talentflex creeert kansen voor jouw toekomst.

Interesse?
Stuur je cv naar Talentflex, Talentsquare 13, 5038 LX Tilburg, Telefoon: +31 (0) 88 – 500 4040 of mail info@talentflex.nl

Na ontvangst van jouw cv nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om persoonlijk kennis te maken en jouw mogelijkheden te bespreken.