Wie wij zijn

"Als je plezier hebt in wat je doet, voelt werk niet als werk"

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Het team van Talentflex zijn expert op het gebied van arbeidsmobiliteit. Wij bemiddelen en begeleiden talenten naar een vaste plek op de arbeidsmarkt. Daarmee is Talentflex een interessante partner voor zowel werkgevers als talenten.

Wij kennen de talenten door en door en nemen de tijd om ervoor te zorgen dat er een perfecte match tussen vraag en aanbod ontstaat. Dat creëert kansen, zowel voor bedrijven als voor de talenten.

Door innovatief te handelen draagt Talentflex bij aan een betere arbeidsmobiliteit. Met de inzet van een team van specialisten stellen wij kennis van de arbeidsmarkt ter beschikking, mensenkennis om de juiste man/vrouw op de juiste plek te krijgen, tools om mensen op de juiste manier te testen en te coachen, maar ook een groot netwerk. Zo kunnen we alle partijen op de arbeidsmarkt ondersteunen in het maken van de juiste keuzes.

Talentflex is een uniek arbeidsmobiliteitsbedrijf dat gespecialiseerd is in talentontwikkeling. Grote, kleine, onontdekte, jonge, oude of latente talenten. Talentflex brengt iedereen in beweging op de arbeidsmarkt.

Talentflex kenmerkt zich door een creatieve en ondernemende instelling. Bijzonder is dat binnen Talentflex commercie altijd wordt gecombineerd met maatschappelijk belang.


Met een eigen uitzendbureau (Talentflex), een opleidingsinstituut (Talentflex Academy Services), een leiderschapsplatform (Talentflex Nieuw Leiderschap), een payrollbedrijf (PEBles Payroll), employability- en HR-diensten (Cardan Mobility Services), een IT-bedrijf waar mensen met een stoornis in het autistische spectrum worden opgeleid (Technobility) heeft Talentflex alles in huis om iedereen op weg naar werk te helpen. Op welk niveau dan ook, met welk talent dan ook.

Het is dan ook niet voor niets dat Talentflex mede-initiatiefnemer is van het ambitieuze TalentSquare aan de Hart van Brabantlaan in Tilburg. Dit is ook de plek waar Talentflex, gevestigd is.

TalentSquare is een unieke campus waar talenten uit de hele wereld samenkomen. Met 706 (gemeubileerde) kamers, diensten op het gebied van arbeidsmobiliteit en een horecagelegenheid, Soul Café, waar ruimte is om te studeren, vergaderen, eten drinken en ontspannen, is Talentsquare het knooppunt van talent in Tilburg.