Vacatures

"Als je plezier hebt in wat je doet, voelt werk niet als werk"

Account Manager

Functie omschrijving; De accountmanager richt zich systematisch op de key accounts in de regio’s Zuid oost en zuid West Nederland. Er worden harde doelstellingen meegegeven om het aantal accounts te bezoeken met daaraan gekoppeld de omzetdoelstelling. U rapporteert aan de directeur en stelt in samenspraak een accountplan op. Na een korte inwerkperiode bezoekt u zelfstandig uw prospects. U bent verantwoordelijk voor het totale acquisitietraject vanaf het eerste contact tot en met het offertetraject. U volgt de marktontwikkelingen op de voet en stelt aan de hand hiervan commerciële doelstellingen op. U levert mede input voor het commerciële beleid van de onderneming. U stemt projectresultaten af met uw collega’s en vertaald deze naar klantgerichte acties.

Functie omschrijving; De kandidaat  is volledig verantwoordelijk voor het totale verkooptraject bij de opdrachtgevers in zijn/haar area. Hij/zij  adviseert de actieve- en prospectieve accounts bij het totale productenpakket. Hij zij is verantwoordelijk voor het opstellen Tevens is hij het aanspreekpunt van de key accounts in zijn area met alle verantwoording van dien. De kandidaat is tevens verantwoordelijk voor de continuïteit van de dienstverlening. Er ligt een sterke nadruk op rendement en  kwaliteit.  

Functie eisen; Voor deze verantwoordelijke functie bezit u minimaal een afgeronde HBO-opleiding (HEAO-BE,  HEAO CE, HHS, THW) aangevuld met ruime werkervaring in een accountmanagementfunctie, bij voorkeur in een b-to-b omgeving.  U heeft ervaring in het opstellen, bewaken en realiseren van accountplannen en rendementsdoelstellingen. U bent gesprekspartner op directieniveau en bent gewend om op dit niveau te acteren.